halloj!!

Inte haft så mycket tid att skriva på bloggen, Matilda har varit sjuk och tagit all tid, hon är jätte förkyld och hostar stackaren. Blev nog smittat av sin syster när hon va här, för hon hade samma. Fast hon är pigg som vanligt bara lite svårt att andas ibland, får hoppas det går över snabbt.

Gud vilket najs väder man vaknade upp till idag, sååå härligt. Inte varit ute än och kännt men Fredrik är ute och går en runda nu med Matilda. Jag orkade inte följa med inte sovit så bra på ett tag, så tog lite sovmorgon. Han sa att det är riktigt skönt ute, så får väl spendera helgen på lekplats och dylikt denna helgen. Om hon inte blir sämre vill säga. Lite frisk luft är alltid bra ju.

Igår hade vi en mysdag, va en runda på burlöv center i vanlig ordning, tog en fika och Matilda gick runt och utforskade, hon vill knappt sitta i vagnen längre nu är det bara gå som är skoj. Tar ju sin lilla tid och komma någonvart men det är det värt, när hon tycker det är så roligt ju. Hittade även jätte fina kläder till Matilda på Name it, fick jätte bra service där. Hittade en tröja jag ville ha, frågade om det fanns fler storlekar, men fanns ju så klart inte. Dom erbjöd sig att ringa till andra affärer och skicka dit den till denna affären. men sen kom hon på att den satt på en skyltdocka och det var ju så klart den storleken jag ville ha så blev glad.

Vi tänkte grilla lite korv nu i eftermiddag i trädgården, mysigt

Hoppas alla får en trevlig dag ute o solen


Kommentarer
Postat av: Therese med Clara

åh mysigt att grilla korv!

2011-03-05 @ 11:54:10
URL: http://kossanshandarbete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0