Min duktiga flicka =)

Har som sgat spenderat helgen hos mamma o pappa, mysigt o göra det ibland, när mannen överger oss för jobb. Fredrik ropade på mig häromdagen att jag missade något nere i köket, rusar ner och vad ser jag? jo min söta flicka går omkring i köket helt plötsligt, gissa om jag blev stolt =) Hon har även visat mormor och morfar sina nya trick. Helt sjukt så stolt man kan bli för en sådan sak egentligen, jag menar någon gång ska dom ju börja gå, men man får nästan tårar. Hon är lite vinglig fortfarande och vill bara göra det ibland, men hon ser supersöt ut när hon väl gör det. Hon tycker nog själv också hon är väldigt duktig, för när hon märker att hon går själv lyser hela ansiktet upp som en sol =)

Nu kallar sängen sov gott

Här är hon alldeles nykläckt och nu är hon snart 1 år, sjukt vad tiden gått snabbt


Mormor o Morfar!!

Godmorgon, eller ja det har varit morgon för oss ett bra tag, Matilda vaknade 6 idag, hon är jätte förkyld så hon har svårt för att sova just nu. Det är det som är så tråkigt med denna årstiden alla sjukdomar som ploppar upp till höger och vänster. Idag ska jag hem till Mamma o Pappa och sova över där, men först ska vi träffas för en fika på espressohouse. Tror jag får min nya favoriträtt idag räkor med chili o mango o pasta, sjukt gott =)

Nu är det också bestämt vart vi ska åka i sommar och fira bröllop, från början var det tänkt att vi skulle fira i serbien och sedan ta oss vidare mot kroatien. Men nu är det ändrade planer för det var massa klydd med det andra, så nu blir det Nice i franska rivieran, ska bli spännande

Lovade ju att ta bilder på grejerna jag köpte på rusta och chilli så här nedan kommer lite bilder

Hoppas alla har en trevlig helg kram



denna tavlan kostade 99 kr tyckte den var jätte söt ovanför sängen



skulle egentligen ha e stor matta men tyckte det blev ganska fint med dessa små plättarna ska köpa två till dom kostade 29 kr styck på rusta

En jätte bra förvaringslåda från rusta, kommer tyvärr inte ihåg priset men den var inte alls dyr och den rymmer väldigt mycket

denna lampan köpte jag på ikea, inte satt upp den än, men ska ha den brevid sängen, kommer ej ihåg priset här heller


Lekdag!!

Babycafet som vanligt, var mycket folk idag faktiskt, och lite folk som man inte sett på länge så det var skoj. Fick äntligen med mig Angelica dit, hon har inte varit där på ett halvår. Sedan blev det burlöv center för en fika och kolla lite affärer.

Angelica skulle vara själv på kvällen så vi bjöd över henne på lite tacos, man vet ju själv så tradigt det är att vara hemma själv. Så har haft en trevlig kväll, hon gick precis.

Vi bäddade inte med dom nya sängkläderna igår, men har gjort det nu, så riktigt längtar att få hoppa ner i sängen, det är fan den bästa känslan =).

Matildas rum har blivit riktigt fint nu, hittade lite grejer idag på rusta och chilli. Chilli har verkligen jätte fina saker till hyffsade priser också, så för er som ej vatt där, rekommenderar jag det. Ska ta lite nya bilder på hennes rum imorn så ni kan få se vilka fynd jag gjorde.

Har verkligen börjat granska mina vänner på senaste, vilka som är ens riktiga vänner och vilka som inte är värda att ödsla sin tid på, Tråkigt att man ska behöva göra det men men. Nu ska jag mysa ner mig i mitt täcke hihi ha en trevlig kväll







Sushi!!

Det blev inte tacos idag, får ta det imorn istället. Tacos är nog den rätten jag aldrig tröttnar på, hade kunnat äta det 2 ggr i veckan. Blev sushi istället, fredriks favoriträtt, någon gång får man vara lite snäll ;) Vad tycker ni om sushi? Jag tror att det är en rätt som antingen hatar man det eller så älskar man verkligen det, tror inte det finns något mitt emellan. Snart halv 8 hos mig sen masterchef, bara massa matprogram på tv nu förtiden, men jag älskar att kolla på det

Kram

                                                      

Skrämd!!

Fredrik sa att han inte skulle komma hem igår, utan sova på hotellet och köra tidigt på morgonen idag istället. Klockan 4 inatt öppnar någon dörren till mitt rum, jag blir skiträdd och skriker, tror det är en mördare som kommit in haha men det var ju så klart bara Fredrik, vilken lurifax. Kunde inte somna efter det, så lite trött är man idag

Va nere en stund på öf som vanligt, vet att det blir lite tjatigt att läsa om det varje dag, hehe men det är ju i stort sett det jag gör om dagarna =)

Sedan åkte vi till ikea, gillar egentligen inte att åka dit, för då ve man att man alltid plockar på sig lite här o där,och det blir mycket till slut ändå. Men köpte nya sängkläder till oss, tyckte vi var värda det =) Visst är det så skönt när man har bäddat med nya lakan och örngott. Då sover man som en prinsessa. Handlade även en lampa till Matildas rum och sånt halkskydd till badkaret. Matildas favoritsyssla är ju att bada, men hon halkar alltid, så det var ett bra inköp. Jag beställde tacos till middag idag, men båda är så himla trötta, så vi vet inte om vi ska köpa färdig mat istället får se sen haha

Avslutar med ordet RESPEKT det borde vissa slå upp och se vad det betyder

ha en trevlig kväll

Änglar!!

Kollade precis sofias änglar på kanal 5, fy vad sorgligt, jag gråter typ fortfarande när jag sitter här nu, tänk så snabbt ens liv kan förändras. Här satt jag igår o klagade på att jag hade dåliga muskler, man borde gentligen skämmas och inte klaga så mycket. Och vara tacksam för det man har. Man har ju själv tänkt i dom banorna ibland, tänk om något händer i ens familj hur skulle man klara av det. Familjen som var på tv va väldigt starka, speciellt pappan. Nä usch sorgligt =(

 


Fikat!!

Gick upp tidigare idag för jag skulle träffa kära Angelika på espressohouse för att äta frukost. Va där redan vid 9 för hon skulle hämta hennes andra son klockan 11 på dagis. Det va mycket trevligt, inte träffats på ett tag så hade mycket att snacka om. Får bli lite oftare tycker jag =)

Fredrik är ända uppe i hagfors, han hade inte ens teckning på mobilen där, så inte hört så mycket från honom. Antingen kör dom hem inatt eller sover dom på hotell och kör hem tidigt imorn bitti, sedan är han ledig till fredag då han ska iväg igen lika högt upp, och vara iväg till torsdag veckan därpå. Blir lite tufft ibland när han är iväg så mycket. Men klarar mig alltid =)

Är det någon som har tråkigt någon dag så hojta bara till, är för det mesta bara hemma, hade varit trevligt och träffa lite folk ibland =)

hörs kanske senare

en bild på Matilda och hennes storasyster Ebba

Ensamtid!!

Jag vet att jag e kass på att skriva =) Igår ville mannen ha lite ensamtid, så begav mig hem till mina föräldrar, och spenderade hela dagen där. Fredrik gick på någon handbollsmatch på arenan. Matilda är tillbaka till sitt rätta jag, så därför kunde vi gå på öpnna förskolan idag båda två, gillar när Fredrik följer med dit ibland, mysigt. Förstår inte vad jag hade gjort om det inte fanns sådan som babycafe och öf vad skulle man då hitta på?

Har även vatt hos doktorn idag, sådan återkoll efter förlossningen haha liiiiite lång tid efter. Men bättre sent än aldrig eller? Där visade det sig att halva min ringmuskel var helt paj, så det var ju lite mindre kul. Men får tänka positivt att jag har en halva som funkar i allfall =) Det är det downside med förlossningar att sådant kan hända, men tänk vilken underbar varelse man fått så värt det ändå ju. Frågade även om jag kunde föda normalt om jag ska ha en nr 2, hon sa att det fick jag bestämma själv, men att det kan bli sämre ju. Får se vad jag vågar mig på sen

Annars har det inte hänt så mycket, loppans 1års dag börjar närma sig med stormsteg, får nog snart börja ta tag i det

ha det bra kram

Trött!

Halloj,vi åt ju fondue igår, var väldigt gott. Vi använde buljong, rött vin och lite vitlök. Man kan ju använda olja istället , men tycker nästan det är godare med buljong. Sen gjorde jag 3 såser. En med chili, en med vitlök och en curry/äppel sås. Man skulle gjort dom lite tidigare bara, för gräddfilen tog för mkt av smak av det. Hade det stått några timmar hade dom smakat mer. men gick att äta ändå. Lillfisen somnade redan klockan 6, hon var helt utlsagen av för lite sömn och medicinen tog väl sin kraft också. Alla prickar har i allfall försvunnit idag. men hon är fortfarande väldigt trött.

Idag händer inte så mycket, har haft fika besök innan idag med goda semlor, Matilda fick en chokladboll, hon blev jätte lycklig hehe =)

Får se vad det står på menyn idag, jag är typ sugen på allt och inget, hatar när jag inte vet vad jag vill ha till middag. Någon som har någon bra ide eller ett bra recept så säg gärna till??

Hörs sen
 

Halsfluss!!

Tur vi fick tid hos doktorn, hon hade halsfluss och så hade hon massa nässelutslag så fick både kåvepenin och något annat hon skulle dricka för nässelutslagen, stackars liten =( Men nu hoppas jag hon tillfrisknar snabbt, brukar ju gå ganska snabbt, när man väl fått medicin

Va på apoteket och hämtade ut det och sen handlade vi lite snabbt. Ska göra fondue nu, brukar alltid köpa såser från elyse, men orkade inte åka in där, så hittade på lite egna så får vi se om dom blir goda =)

Hoppas ni får en trevlig och mysig fredagskväll kram



Utslag!!

Va på babycafet igår, för tyckte Matilda verkade må mycket bättre, ingen feber och så. Märkte på henne att hon inte riktigt va sig själv, va mer tillbakadragen. När jag ska byta blöja ser jag att hon börjat få massa utslag över hela magen och i nacken stackars lilla flicka. Hon har sovit jätte dåligt inatt börjat klia på dom också, så tänkte vi måste ringa idag och höra vad det kan vara i allafall, dom på 1177 trodde det kunde vara någon allergisk reaktion så har fått en tid nu klockan 3. Får vi hoppas dom hjälper oss med något som kan lindra klådan i allfall, vill ju inte hon ska riva sönder sig själv.

Annars var det ganska lite folk på babycafet igår faktiskt, lite tråkigt, men folk hade väl annat för sig. Tror Matilda har en liten beundrare där hihi så söt han är, tittar på Matilda hela tiden o försöker flirta lilla elias =)

Fredrik kom hem igårkväll också, så skönt att ha han hemma, speciellt nu när hon är lite krasslig. I helgen vet jag inte vad som händer, kanske ska äta fondue ikväll bara jag o Fredrik, ha det lite mysigt. Han överraskade mig imorse med frukost på sängen, hade han stått o bakat scones haha så söt, tyvärr smakade dom mindre bra. Men det är tanken som räknas eller hur? hihi

Vad ska ni hitta på i helgen?

Hörs sen, här kommer en bild när vi precis hade träffats och va nyförälskade haha nu är det andra bullar ;)


Sorry!!

Förlåt för jag inte uppdaterat på någon dag, vet själv hur störigt jag tycker det är när dom bloggar jag läser, inte uppdaterar. Matilda har vatt lite sjuk, haft hög feber. Vet inte om det beror på tänder eller annat, men hon har vatt lite extra gnällig och mammig, så har inte haft tid helt enkelt. Lovar att bättra mig =)

Va ute och gick en lång runda idag, nu tycker man våren kan titta fram lite eller vad tycker ni?
Har sagt innan att jag gillar när ni kommenterar så fortsätt gärna med det, så blir jag glad =)

uppdaterar mer imorn när det kanske hänt lite mer, har som sagt inte gjort mycket så svårt då

kram på er

Här kommer en gammal bild lite somrig *längtar*




Iväg igen!

Har precis kollat på halv 8 hos mig,mitt favoritprogram =). Idag har det inte hänt så mycket, va på öppna förskolan i förmiddags, sen har vi bara slappat hela dagen, va en runda på burlöv center också i vanlig ordning.
Det här med dieten har inte gått så himla bra som jag velat, är för svag för godsaker. Hade gått ner 1 kg förra veckan men helgen förstörde typ allt. Hur ska man göra på helgerna lixom? Antingen bjuder man hem folk eller blir hembjuden hos folk, dricker något glas vin eller annat, äter gott. För att det skulle fungera som man ville skulle man ju behöva låsa in sig själv 1 månad eller 2 och inte träffa någon. Får se om det går bättre den här veckan.

Har inget speciellt inplanerat i veckan, blir öppna förskolan babycafe, kanske träffa någon vän. Fredrik åkte nu vid 7 tiden och kommer nog hem på fredag igen. Va förresten iväg igår och kollade på lite smått o gott till Matildas rum, hittade några lampor, men tyckte dom va lite dyra,så ska nog passa på att önska dom till henne när hon fyller år.

Matilda har även börjat ta flera steg, min duktiga flicka

ha en trevlig kväll

Nu står matilda mer och mer så roligt att se men hon är fortfarande lite feg av sig

Underbart!!

Då va man hemma igen, har haft det underbart, vi åkte till helsingborg runt 12 igår. Vi skulle bo på ett hotell som heter Hotell Maria http://www.hotelmaria.se, vårt första intryck va typ vad är det här??? Ett väldigt litet hotel mitt  i centrala Helsingborg. Alla rummen var desigande i olika stilar, jag och min syster bodde på 1950 tals rummet, luktade gamla möbler, men det var rätt coolt ändå. Det var nog bara för man va inställd på något helt annat man blev lite chockad i början. Nu i efterhand när man tänker så var det riktgit riktigt mysigt, ett  litet personligt hotell med mycket karaktär och hemtrevnande känsla

Vi gick och åt lunch på ett mysigt fik, och sedan gick vi tillbaka till hotellet för att ta oss något gott att dricka. Sedan gjorde vi oss fina för en helkväll på wallmans med 3 rätters middag. Kan verkligen rekommendera er som aldrig vatt på deras show att se den. Dom va grymt duktiga. Det jag tyckte va extra bra va att man åt lite sen showade dom lite sen fick man huvudrätten, så showade dom lite till, så dom höll på väldigt länge, vilket jag tyckte va bra. http://www.wallmans.se

Efter showen hade dom nattklubb, jag och Emma stannde kvar och dansade typ 2 timmar i sträck, helt färdiga va vi runt kvart i 1, då begav vi oss tillbaks till hotellet, och deckade ganska så fort =)

Vaknade vid 9, gick och åt en jättemyig frukostbufe på hotellet, där var verkligen allt, och proppmättt blev man

Tackar alla som va med, hade jätte kul, får vi göra om igen =)

Fredrik har tapetserat klart Matildas rum nu så nu börjar det likna något, kommer lite bilder nedan ha en trevlig kväll



Väldigt skoj!!

Hade en mycket trevlig kväll igår, spelade ett nytt spel vi hade fått julklapp, det va skoj, låter bilderna nedan tala för sig själv =) åt tacos och snackade massa skit.
Idag är det som sagt dax för lite egentid från min kära familj, ska till helsingborg och ha det riktigt, riktigt mysigt med Mormor, mamma, och min syster. Fredrik, Ebba, Matilda och Mario (min systers son) ska till Andys lekland o leka lite, blir kul för dom, hoppas bara Fredrik hinner tapetsera lite också innan jag kommer hem. Nu ska jag packa hörs imorn så berättar jag mer om vår vistelse.


Sönder!

Halloj, kunde inte uppdatera mer igår, Matilda fick tag i datorn så vår dongel gick sönder, men nu har vi fått en ny bra det =)
Fredrik kom hem igårkväll, och idag har han hämtat ebba, hon ska vara här hela helgen med pappa och Matilda, blir mysigt för dom, Matilda blir så glad varje gång storasyster kommer.
Idag får vi besök av Linda, Cristine och deras vän, samt en liten hundvalp, jag kommer smälta direkt, hade jag haft orken och tiden så hade jag med velat ha en liten valp, men får bli senare i livet
Är så glad för min kära väns skull fick reda på en bra nyhet igår, man blir själv också väldigt sugen, men vi får se vad om händer helt enkelt, nu ska jag städa lite innan gästerna kommer

hörs sen

Hispig mamma!!

Ja det är jag verkligen, så fort jag hittar ngt fel på Matilda så går jag direkt in på nätet och söker vad det kan vara, varje gång gör jag samma fel. Som tex för en månad sen mätte vi Matildas huvud, då säger läkaren att det inte kan stämma bla bla, då börjar min hjärnverksamhet hitta det värsta, söker o söker o vad kommer upp ju dom värsta sakerna canser hit och invalid dit, Har hittat en knuta på Matildas hals för en dag sedan, vaknade mitt i natten inatt och va tvungen att sätta på datorn för jag skulle söka upp vad det kunde vara? haha jag är inte riktigt klok någontans, då kom det ju upp lymfcanser, hispigare mamma får man leta efter, va ju på öppna förskolan idag så då gick jag in till min sköterska, då lugnade hon ner mig direkt, internet kan vara väldigt bra ,men också en väldigt dålig grej, är det bara jag som gör sånt här??

hörs sen


Full fart!!

Ja idag har det verkligen vatt en händelserik dag, vaknade runt 8 tiden åt frukost o klädde på oss, sen begav vi oss till öpnna förskolan i vanlig ordning, där var det lek o stoj fram till halv 12, då vi gick hem så Matilda fick sova lite, dock ville hon bara sova 1 timme, lite gnälligare än vanligt har hon varit idag bara för det.

Sen kom tant Linda och höll oss lite sällskap, snackade lite skit, alltid lika trevligt. Förökte få henne att somna en liten stund till men det gick inte, hon har börjat med att hon bara vill sova en gång om dagen nämligen, men det är väl typ nu man brukar vänja dom vid det.

Sen vid 16:30 begav vi oss mot öppna förskolan igen, skulle ha vår sista föräldraträff,lite tråkigt. Men träffar alla på babycafet och öf ändå, vi snackade om seperation och inskolning på dagis, va intressant, man fick lite tips hur man kan förbereda dom för det,om man nu kan vara förberedd på den saken

Nu deckade Matilda i sängen, hon va supertrött, nu är det ensamtid som gäller framför tvn, halv 8 hos mig

Tog tyvärr inga bilder idag, är sjukt dålig på och komma ihåg det, får skärpa till mig på den fronten, alltid roligare med bilder ju

ha en trevlig kväll


Nöjd!!

Fan (ursäkta svordomen) är väldigt stolt över mig själv, måste jag säga. Har lagat nyttig mat till mig själv ngr dagar nu, bland annat omelett till lunchen och en stor sallad till det ,och till middag igår lammbiffar, och idag gjorde jag en kycklingwok med coucous till det, och ovan på allt är det riktigt riktigt gott ockå, till min förvåning
Har även gjort ca 150 situps om dagen,lite armhävningar och lite annat, detta bådar gott =) får vi bara hoppa det ger resultat

Matilda ligger och sover, imorn blir det öppna förskolan på dagen, sen på kvällen är det föräldragrupp, lite dum tid o lägga det mellan 17-18:30 bara, när matilda ska sova vid 18:30, men vill inte missa det, så får rubba lite på rutinerna imorn hehe

Dom ringde imorse och sa att tapeten hade kommit, dom hade beställt den från frankrike, dumma fredrik beställde en rulle för mkt, sura pengar. Men får försöka använda den rullen också på något vis, hittar säkert på något

ha en underbarkväll och kommentera gärna ni som tittar in så blir jag glad =)


Lilla My

Nu sover stumpan, då får man passa på att blogga, kolla lite serier och så. Idag händer det inte så himla mkt här hos oss, ska nog ta en liten promenad sen i eftermiddag, idag har inte öppna förskolan öppet tyvärr, vad brukar ni hitta på om dagarna?
Ni kansked undrar varför blogger heter lilla my och jag, det är för natt jag tycker Matilda är svinlik lilla my i mumintrollen eller vad tycker ni?



Inte så bra bild för att visa det men lite likheter ser man i allfall
hörs sen


Öppna förskolan!!

Nu har mannen åkt och jobbat igen, kommer nog hem på fredag igen, förhoppningsvis =)
Va på öppna förskolan innan idag, my god vad mkt folk, men skoj
Matilda busar och har riktigt kul där, så ska börja gå dit mkt oftare nu, kan även vara bra för henne inför dagis i framtiden, usch börjar redan få ångest inför det, även om det inte är försen i september, men inte lönt att tänka på det nu, ngr månader kvar som sagt








ingen bra uppdatering!!

Då va snart denna helgen slut, inte haft ork att skriva, mannen har typ haft mens och jag har typ vatt irriterad på honom haha

Imorn blir det öppna förskolan, ska bli trevligt, sen åker mannen igen, förhoppningsvis med ett bättre humör nästa gång han kommer hem =)

Nästa helg blir det dessutom lite egentid, utan man och Matilda, ska iväg till helsingborg med Mamma, mormor och min syster, ska bo på hotell där och se wallmans show med 3 rätters meny, längtar redan

Betällde tapet till Matildas rum idag, kommer bli så tjusigt, får mannen fixa med när jag e borta nästa helg =)

Ska laga dom lammfärsbiffarna jag fick hemma hos mamma o pappa när jag va där nu i veckan, ska bli gott, kanke skriver ut receptet senare

ha en bra dag



Hemma igen!!

Då va man hemma igen,mannen har också kommit hem skönt, Matilda lyser upp varje gång han kommer hem, det värmer verkligen i hjärtat. Hon tycker väl det är tråkigt och va med mamma dag in och dag ut =)

Har precis ätit kinamat, blir väl snart lets dance, finns ju knappt ngt på tv längre, sjukt tråkigt
Vår tv har dessutom gått sönder, har en tv i vårt sovrum också ,men man vill ju ha i vardagsrummet också

På tal om ngt helt annat har tänkt på det här med bloggar, själv följer jag nog ständigt ca 7-10 stycken om dagen, och visst känns det som man känner alla dom här människorna? som typ blondinbella, linn, foki eller kissie man har ju följt dom i ngt år, dom har blivit en del av ens vardag, men man vet ju egentligen inte vem människorna är? sjukt egentligen, inte så att man hade sagt hej på dom  på stan direkt, men ändå vet man allt om deras liv och vill veta mer, men nog om det

nu kallar sängen hörs imorn natti


Förr!!

Sitter fortfarande hemma hos mamma o pappa, sov där inatt igen, kollar igenom deras dator, gud vad många minnen snyggare va man också, bjuder på lite bilder







haha där har jag något att sträva efter, nä nu ska vi vara realistiska också, vet om att jag inte kan se ut som då
men gud vad kul att kolla minnen tycker jag, massa gamla bilder

Snart vaknar nog mitt lilla troll då ska jag o mamma o matilda till burlöv center o fika sen ska vi hem en stund till mig, sen kommer mannen hem

hörs sen

Rosé

jaha då sitter man här med ett glas rose,  hihi blir lammfärsbiffar med ngn strakt sås och klyftpotatis till middag, Vad skulle man gjort utan sina föräldrar? dom är guld värda verkligen

Nästa vecka börjar öppna förskolan och babycafe igen, har faktiskt saknat det lite grann, jätte mysigt och gå dit tycker jag, trevliga "fröknar" och trevliga mammor man kan snacka skit med så det ser vi fram emot

Fredrik har lovat att ge mig en 3 rätters middag i helgen med massage och ngt vi kallar för "ägg", får vi se om han håller det, brukar bli att han lovar i veckorna när han är borta, sen när han kommer hem blir han helt plötsligt för trött för det =) 

ha en mysig eftermiddag 

Blir uppassad

Halloj!!

Blev inget mer skrivande igår, hade så mysigt hemma hos mamma o pappa

Pappa lagade en jättegod pasta med räkor och mango svingott var det, tog receptet direkt
Det ända som är negativt när jag är här är att jag inte äter så nyttigt, men tänkte jag skulle börja stenhårt på måndag, så svårt nu när det är massa helger hela tiden, jag är en för svag människa för det

Mamma tipsade även mig om en sida på nätet där man kan beställa bra mat ifrån, ska nog testa det www.giboxen.se får man det levererat hem både lunch och middag, kanon för mig som aldrig orkar laga mat till mig själv bara, jätte bra pris också 

Min syster ska ha bröllop i sommar så man vill ju gärna gå ner i vikt, prövade min balklänning jag hade i gymnasiet, my god vad ful den va, satt som korvskinn bläää,  nä måste ta tag i det här, man mår inte så bra när man ser ut så 

Inga speciella planer idag, får se hur länge jag stannar här, fredrik kommer tydligen hem imorn vid 4 tiden så det är ju skönt

hörs sen

stackars Matilda

Godmorgon!!!

Nu sover Matilda ute i sin vagn hon sover alltid mkt bättre utomhus, så dom 2 ggr hon sover på dagen kör vi ut henne i trädgården för det mesta, hade jag laggt henne här inne hade hon max sovit en halvtimme, hur gör ni?,

Idag ska vi hem till momo som sagt, ska bli trevligt med sällskap. Man blir lätt uttråkad och ensam när man har en sambo som jobbar iväg mkt, samtidigt som det är skönt med lite space från varandra ibland.

Kollade på massa tapeter igår på nätet, är så himla sugen på att göra vid Matildas rum, men hittade inga roliga ngr tips?
Nä nu ska jag äta upp min frukost bestående av fil med musli och bär och en knäckemacka med makrill dricka till det vatten mums *not*
skriver nog senare igen         naaaw stackare

lungt och skönt

Nu sover mitt lilla hjärta, är så glad att vi fått in så bra rutiner, när hon var liten ville hon inte sova alls, nu lägger jag henne alltid runt halv 7 - 7 sen sover hon till 7-8 tackar gudarna för det =)  Innan tänkte man äsch rutiner behövs väl inte hon somnar väl när hon e trött, men kan säga att det är guld värt  och ha lite ensamtid nu på kvällen tills man ska gå och lägga sig, att bara få vara och inte ha en igel runt ditt ben hela tiden hehe
Imorn ska vi träffa momo (mormor) fika på burlöv center sen ska jag följa med hem och äta och sova där ska bli mysigt ha en trevlig kväll allihopa
kram kram


Matilda har förresten börjat stå mer och mer utan att hålla i sig även tagit typ 2-3 steg till mig hon är så duktig

Nu står matilda mer och mer så roligt att se men hon är fortfarande lite feg av sig

Nytt år beach 2011 here i come

Alla har väl mer eller mindre avgett ett nyårslöfte eller har jag fel?
Mitt är då att jag ska gå ner 10 kg till början av sommaren,sen jag fick Matilda har jag gått upp väldigt mkt i vikt
och det gör man väl lätt efter en graviditet, frågan är då hur man ska hitta motivationen?
Jag är en männsika som äter väldigt väldigt onyttigt och massvis med godis, skyller lite på min kära sambo som äter
Mc donalds typ 4 ggr i veckan och köper hem godis typ var dag, klart man blir sugen eller hur?
Har i allafall börjat så smått så får vi se hur länge det håller i sig,
har gjort små mål jag ska förska klara av

¤ bara godis på helger, visst egentligen inget godis alls men det vet jag att jag aldrig kommer hålla

¤ samma med skräpmat bara på helger

¤ försöka göra lite småträning hemma som situps armhävningar har ni ngr tips på bra övingar hemma är ni välkommna att skriva dom

¤försöka äta lite oftae, en bra frukost ,lite mellanmå,l lunch, mellanmål, middag, försöker inbilla mig att det är bra och göra så i allfall

Hade gärna börjat träna men när man har en liten och en man som jobbar iväg hela tiden så är det inte så lätt så kom gärna med tips som sagt på vad man kan göra hemma

önska mig lycka till


Man måste vara som alla andra!

Jaha då har man startat sin första blogg, får vi se hur länge jag orkar hålla på med det
Tänkte den kunde handla om min och Matildas liv,vad vi gör på dagarna, vilket iofs inte är så mycket hehe
Men ska försöka göra den så intressant som möjligt
Enjoy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0