Regn Regn och åter Regn

Sjukt tråkigt väder, har kommit underfund med att jag måste köpa regnkläder till stumpan, ngn som kan rekommendera ngn bra affär?  Har slutat regna nu så får väl passa på att gå ut med loppan nu så länge det varar, Vad hittar ni på när det regnar? Jag märker direkt hur rastlös Matilda blir så fort vi inte är ute och leker


Veckan och helgen!!

så vad har hänt denna veckan?? I tisdags var Fredrik ledig från jobb så då blev det lekplatsen vid Biblioteket, Carro och lilla Wilda kom också dit sedan bestämde vi oss för att gå till tallriken och grilla, så Fredrik åkte iväg och handlade och jag och carro gick hem till henne, gjorde lite mat till småflickorna sedan begav vi oss dit, var grymt härligt väder, var supermysigt, Carro och jag drack ngr glas vin också. Blir oftast som bäst när man gör sådana spontana saker, hoppas på fler sådana grejer nu i sommar

Annars har det varit mkt ute på gården här vi bor och massa lek med Matilda. Hon har kommit in i en period nu där hon ska gå fram till alla och kramas, innan var hon jätte blyg så det är väl bara bra =)

Va ju eurovision igår, innan det skulle Fredrik komma på den smarta iden vem som kunde göra flest armhävningar, jag vann och då börjar han brotta ner mig. När jag ska ta mig upp råkar jag trilla så jag får hela kroppsvikten på min tumme. Gjorde sjukt ont o knäckte till. Men tyckte det var fjantigt att åka till akuten för det så tänkte jag skulle se hur det var dagen efter istället. Gällande eurovision så var det ju grymt spännande hade sjukt ont i magen satt på helspänn hela tiden. Gillade ej det vinnande bidraget men det var skoj att sverige fick en bra placering =)

Idag åkte jag in till akuten istället fastän jag tyckte det var töntigt, så röntgade dom den. Som tur var så va ingen brutit men va en kraftig stukning och ngn blödning så blir bandage 1 veckan fram. Så går det när man har skoj =)

Idag är det utröstning på big brother, vem tror ni åker? jag tror Sara eller gurkan men jag vill att Madde åker


ha en toppen kväll puss o kram


Helgen!!

Haft en underbar helg i det fina vädret, Fredrik var ledig i fredags så det blev först öppna förskolan sedan hem för att Matilda skulle sova, sedan åkte vi till lekplatsen i Malmö vid bibilioteket. Det är en väldigt fin lekplats, men väldigt mkt folk. Träffade en gammal klasskompis från gymnasiet så det var lite skoj. Hon hade en son på snart 3 år =)
Sedan köpte vi glass. Matilda älskar verkligen glass =)

I lördags åkte vi upp till Sölvesborg för att träffa Fredriks vänner Pontus och Madde och deras söta son Neo, gick på lekplats och sedan blev det så klart glassbåten, En båt vid vattnet som säljer glass och sill och lax och annan mat. Först böev det lite mat och sedan glass förståss

I söndags åkte vi till Folkets park med mamma o pappa, lekte på lekplats, fikade, Matilda åkte en karusell, och vi vann lite nallar

Vatt en bra helg helt nekelt med mkt glass, och lekandet så som det ska vara =)

Har även fått träna en del, känns skönt att vara igång med den

Grillade förresten igår, gjorde fiskpaket med torsk och lax, lite rädisor, purjolök och morötter sedan la vi det på grillen i folie blev supergott så det rekommenderar jag

ha en bra kväll




HaHaHa

Haha måste berätta om en sak som hände häromdagen, var och handlade gröt och våtservetter till Matilda på Netto, kommer ut till cykeln. Då kommer det fram en liten flicka och börjar ställa massa frågor om Matilda, till slut säger hon det ser ut som du ska ha en till, ska du det? haha skitsur blev jag och sa NÄÄÄ och cyklade iväg snabbt som tusan. Fast tycker det är rätt så kul nu i efterhand, barn är ju så himla ärliga och säger precis vad dom tänker och tycker. Så där gick varningsklockan ännu en gång upp för mig att jag måste ta tag i detta, sen när jag e slank och fin borde jag kansk tacka den lilla flickan med den dumma kommentaren =)




Dagis!!

halloj, glömde skriva i förra inlägget att min lilla stumpa har fått dagisplats där vi ville ha henne =) känns riktigt bra, samtidigt som det är ångestfyllt. Man har ju levt så tätt inpå henne dag ut och dag in i snart 1 och ett halvt år, så klart det måste kännas konstit att helt plötsligt behöva kämpa för att få tid med henne. Men det blir säkert bra. Vi hälsade på häromdagen, hämtade lite papper och så, chefen frågade om ville gå ut i deras trädgård och hälsa på alla barnen, dom små sov så fick bara bli dom stora. 3 flickor fattade tyckte för matilda dirket sa att hon va så söt och tog henne i handen och kramade henne hela tiden, såg riktigt gulligt ut. Men först ska vi avnjuta en hel sommar tillsammans så inte riktigt än behöver ångesten komma.

Idag har annars inte hänt så jätte mkt, skulle egentligen till öppna förskolan idag, men tyckte dte var för kallt ute, Nu varannan onsdag är öppna förskolan utomhus vid granebacken, Så får pallra mig dit nästa gång i allfall för Matildas skull.

Har även hänt 2 incidenter på väldigt kort tid, igår tänkte jag att jag ger henne äppelbitar istället för banan, vilket jag inte skulle gjort, Äppelbiten satte sig som ett lock i halsen och Matilda böjar kvävas, Fick panik, Visste inte riktigt vad jag skulle göra, Så jag vände henne upp och ner och till slut släppte den. Och jag kunde pusta ut. Vad ska man göra?
Och idag trillade hon ner från soffan och slog i hvuudet riktigt hårt i soffbordet, en liten bit gick bort från bordet, och Matilda fick ett litet sår i bakhuvudet. hjärtattack gånger 100 har jag haft nu. Så nu får det fan inte hända mer saker på ett bra tag. Har lite koll på henne nu så det inte är ngn hjärnskakning, men verkar vara okej.

Nu ska jag försöka njuta framför big brother ha en trevlig kväll

OJ OJOJ!!!

Hahah sjukt länge sedan jag skrev, måste vara en månad sen typ. Inte haft motivation till att skriva alls, får se hur länge det vara den här gången =)

Så vad har hänt sen sist? Ja inte mkt ,jag lever i min mammabubbla fortfarande, vatt sjukt härligt väder typ 2 veckor i sträck, då har jag och Matilda varit ute från det vi vaknat tills hon gått och laggt sig, hon älskar verkligen att vara ute. När vi går upp på morgonen, det första hon gör är att hämta sina skor. Hon har fått lite fin färg på sina händer och i ansiktet, smörjer in henne ,men svårt att undvika när man är ute så mkt. Ett väldans humör har lilla loppan fått också. ibland slänger hon sig ner på golvet o skriker när hon inte får som hon vill. Undra vart hon fått det ifrån? måste vara av sin kära pappa. Ja ngt måste hon ju fått av honom också hihi ;)

Vad har mer hänt, jo jag och min mamma och min syster hade en trevlig tjejhelg där vi var i stan hela dagen, satt och njöt av det fina vädret på lilla torg. Kollade i affärer efter klänning till bröllopet i sommar, Mamma hittae en jätte fin klänning men jag hittade ingenting, allt jag prövade va för litet, jag menar så jävla tjock är jag inte men kunde inte ens ha storlek 44 på H&M sjukt konstigt, kände mig som en sumo jag menar hade 34 innan och komemr inte i 44 nu? Nä måste vatt fel på storlekarna. Men H&M har faktiskt väldigt konstiga storlekar.

Inte nu i helgen men förra helgen var vi i skånes djurpark med kära Martina och Martin och söta Ella, hade en underbar dag med picknick, trevligt sällskap, vin, massa djur, och till slut avslutade vi dagen med att grilla korv. Underbar dag

Nu i helgen va vi på 25 + 30 års fest i Lödde, hos Martin och Martina. Va en jätte trevlig kväll med massa god mat, blev svinmätt, sedan tipsrunda med ngt konstiga men roliga frågor. Mitt lag kom 2a tack vare vårt namn, kommer ej ihåg vad vi hette. Sedan blev det lite drinkar och massa musik och minglande. De gjorde ni bra =)

Har även köpt kort på 24 seven, ägde inga skor så åkte till stadium och handlade det billigaste paret endast 299 kr ett klipp, väldigt sköna var dom =) handlade även ett träningslinne ocvh sedan cyklade jag o träna. Måste säga att det var grymt skönt, så här ska det tränas så fort jag bara kan, när jag får barnpassning eller så fort Fredrik är hemma, nu är det dax att komma i storlek 34 igen hehe nää men ska  bli av med 7-8 kg så blir jag nöjd.

hoppas ni får en trevlig kväll kramar




RSS 2.0